Hirdetés

A Ki vagy, doki? rendezője is csatlakozott A Gyűrűk Ura-sorozat készítőihez

|

Wayne Che Yip az Al Pacino nevével fémjelzett Hunters című szérián is dolgozott korábban.

Hirdetés

Mi lehetne nagyobb megtiszteltetés annál, minthogy lehetőséget kapsz A Gyűrűk Ura sorozatverziójának rendezésére? Nos, mindent lehet überelni, de Wayne Che Yip (Kívülállók, Preacher, Ki vagy, Doki?, Happy!, Hunters) teljesen elégedett lehet, mert az Amazon őt is felkérte a rendezői és társ-executive produceri feladatok elvégzésére.

Hirdetés

Az egyelőre nem sok információt kiteregető projektről annyit lehet tudni, hogy a cselekmény jóval a Peter Jackson-filmek előtt fog játszódni, melyről a történet helyszíneit jelentő ősi vidékek, vagyis Lindon, a Ködhegység és Númenor árulkodnak. A hírek szerint találkozhatunk Galadriellel, akit valószínűleg Morfydd Clark (Préda) alakít majd, továbbá A Gyűrűk Ura-univerzum másik két jelentősebb szereplője is feltűnhet Elrond és Sauron személyében. 

Yip a következőt nyilatkozta a megkeresés kapcsán: 

Valódi megtiszteltetés az Amazontól és a készítőktől [John D. Payne és Patrick McKay], hogy engem is meghívtak Tolkien világába. Alig várom, hogy egy hihetetlen csapattal dolgozzak közösen Új-Zélandon minden idők legjobb meséjének örökségén. 

A koronavírus következtében felfüggesztették korábban a munkálatokat, de szeptember óta ismét töretlen erővel folyik a munka. Premierdátumról egyelőre nincs információ, az viszont biztos, hogy a sorozat az Amazonon debütál majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.