Hirdetés

A Kill Bill színésznője Zendayának adná a harmadik rész főszerepét

|

Vivica A. Foxnak már megvan a választottja egy esetleges folytatáshoz.

Hirdetés

Ha a szívükre tesszük a kezünket, nehéz lenne azt mondani, hogy a Kill Bill kétfelvonásos élménye nem pont úgy tökéletes, ahogy van. Hiszen erről van szó, ám azt sem lehet tagadni, hogy az író-rendező Quentin Tarantino a maga módján nyitva hagyott egy ajtót a folytatásra.

Hirdetés

Gyakorlatilag a Kill Bill felvezető szegmensében megtörténik az Uma Thurman által alakított A menyasszony első bosszúgyilokja, aminek elszenvedője a címszereplő egyik hűséges bérgyilkosa, Vernita Green volt. Emlékezhetünk azonban, hogy a karakter kislánya nem csak, hogy túlélte édesanyja és az "aranyhajú harcos" ütközetét, de fel is lett jogosítva a maga bosszújára - és ekkor jön képbe az egyre népszerűbb rajongói teória, miszerint a már felcseperedett gyermek köré épülhetne a harmadik rész cselekménye. Tarantino maga is elárulta a közelmúltban, hogy eljátszott a Kill Bill: Vol. 3 megszületésének gondolatával, a Vernitát alakító színésznőnek pedig meg is lenne a maga jelöltje a főszerepre.

Vivica A. Fox az NME-nek adott friss interjújában beszélt arról, hogy hivatalos információ nincsenek ugyan, ám mindig úgy érezte, hogy a filmbéli négyéves lányát alakító Ambrosia Kelley felcserepedésére vár Tarantino a harmadik rész leforgatásával. Arra a kérdésre, hogy a színésznő személy szerint melyik nevesebb, fiatal színésznőt látná szívesen a szerepben, végül az egyre nívósabb produkciókban szerepet kapó Zendayát adta válaszul. Fox szerint a közel hasonló magasságú színésznő kőkemény harcjeleneteket vívhatna Uma Thurmannel, de alapvetően is egy remek jelöltnek tartja Zendayát.

Az egész kérdés azért is érdekes, mert ugye azt sem tudjuk biztosra, hogy beszélhetünk-e egyáltalán valaha Kill Bill: Vol. 3-ról, ha pedig a jövő úgy hozná, hogy mégis, az aztán még nagyobb kérdőjel, hogy valóban a szóban forgó Green-kislány bosszúja köré épülne-e a történet.

De azért játsszunk el a gondolattal: ti kit castingolnátok Uma Thurman ellenlábasának, ha maradunk a Vernita Greenes vonalnál?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.