Hirdetés

A Kill Your Friends előzetesében tombol Nicholas Hoult

|

Hirdetés

Nicholas Hoult még tipikusan a háttérben mozgó színésznek tekinthető, hiszen bár volt néhány filmje, melyben megkapta a főszerepet (Eleven testek, Az óriásölő), de a neve még továbbra sem akkora húzóerő, mint más férfi sztároké. Ez a közeljövőben könnyen megváltozhat, hiszen a Mad Max: A harag útjában való szereplését követően ismét egy árnyaltabb, őrültebb karaktert kell megformálnia, mint az a Kill Your Friends traileréből is kiderül. https://www.youtube.com/watch?v=UD5SqZ8TrLc A film John Niven 2008-as regényén alapszik, melyben egy Steven Stelfox nevű figura próbálja megtalálni a 20. század utolsó éveiben a következő zenei csillagot, de eme kutatás közben teljesen elmerül a zeneipar fertőjében. A Kill Your Friends adaptációját Owen Harris rendezi, és még olyan színészeket vonultat fel, mint Ed Skrein, James Corden, Rosanna Arquette, Tom Riley, illetve Georgia King. Mit gondoltok, tényleg az őrültek lettek az új trendik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.