Hirdetés

A Kincsvadászok felújított formában térnek vissza

|

Sokunk gyerekkorának meghatározó filmje korszerűsítve kerül újból forgalomba.

Hirdetés

Richard Donner 1985-ös ifjúsági kalandfilmje mindmáig közvetlen és erőteljes hatással van a filmiparra, már ha a hasonló, fiatalokat szerepeltető alkotásokra gondolunk - elég csak a Stranger Thingsre gondolni, ami Sean Astin szerepeltetése mellett jó pár közös pontot ápol a Kincsvadászokkal. Egy olyan filmről beszélünk, amit ha ma előveszünk, akkor is egy hasonlóan szórakoztató és szeretni való élményben részesülünk, mint anno, így kifejezetten örömteli a hír, hogy hamarosan érkezik a Kincsvadászok digitálisan felújított változata.

Hirdetés

A srácok története, akik a Mikey padlásán talált kincsestérkép alapján Félszemű Willy elveszett aranyának nyomába erednek, hamarosan egy teljeskörű vizuális ráncfelvarráson esnek át. A klasszikus kalandfilmet szeptember elsejétől 4K-s Ultra HD és Blu-ray kiadásokban is megvásárolhatják a rajongók, az elszántabbak pedig egy limitáltszámú, különleges gyűjtői kiadást is bezsákolhatnak. A speciális kiadásban Félszemű Willy a filmben látott kincsestérképének replikája, kitűzők és egyéb digitális finomságok is találhatók, mint például az eredeti mozis előzetes, vagy a film Cyndi Lauper által előadott betétdalának, a 'The Goonies 'r' Good Enough'-nak a videóklipje.

Ugyan az említett felújított kiadások az USA-ban és Angliában fognak megjelenni egyelőre, az elkötelezett rajongók valószínűleg át tudják majd hidalni a földrajzi akadályokat. A gyűjtői kiadás egyébként 49, míg a szerényebb, sztenderd Blu-ray verzió 38 fontos áron kerül forgalmazásba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.