Hirdetés

A Kingsman főhőse lesz a fiatal Han Solo?

|

Hirdetés

Bár még az idén decemberre betervezett Star Wars: Az ébredő erő esetében is hatalmas kérdőjelekkel találkozunk, a pletykák már a következő, spin-off epizóddal is előszeretettel foglalkoznak: most például a fiatal Han Solo és a Kingsman kapcsolata került terítékre. Elmagyarázzuk. Gareth Edwards (Monsters, Godzilla) egyelőre cím nélküli Star Wars mellékszálát várhatóan a következő hónapok során kezdik el forgatni (várhatóan 2016. december 16-én jelenik meg), ami nem jelent mást, mint a stáb leleplezését. Egyelőre azonban csak szóbeszéd van, viszont az meglehetősen érdekes, ugyanis újfent erőre kapott az a korábbi híresztelés, hogy a legelső Star Wars spin-off Han Solo eredetfilmje lehet, amelyben megismerjük, hogy miképpen tesz szert az Ezeréves Sólyomra és hogyan ismerkedik meg Jabbával. Bár a forgatókönyvírókat ismerjük (Gary Whitta írta az első tervezetet, Chris Weitz pedig kipofozta), a sztori továbbra sem lett megerősítve, így bármi lehet, viszont ha valóban a fiatal Han Solo kap önálló filmet, akkor érthetővé válik a Kingsman: A titkos szolgálat írójának Twitter-üzenete.

Kingsman-Taron-Egerton
Mark Millar ugyanis a következőket csiripelte: "Taron shot first", vagyis "Taron lőtt először", amivel a spekulálok szerint arra utalt az író Han Solo hírhedt bárbeli jelenetének szállóigéjét felhasználva, hogy a Kingsman fiatal főszereplője, Taron Egerton bújhat a még tejfölösszájú Han Solo bőrébe. Mi a véleményetek a lehetőségről?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.