Hirdetés

Ekkor debütál A ki***ott világ vége teljes második évada

|

Már nincs messze a régóta várt folytatás.

Hirdetés

2018-ban derült égből villámcsapásként jött, látott és győzött a Netflix saját gyártású sorozata, A Ki***ott világ vége (eredeti címén The End of the F***ing World), amelyben a pszichopata James a nagyszájú, lázadó lányt, Alyssát szemeli ki első emberi áldozataként, azonban kettejük kapcsolata végül egészen más irányt vesz a nyolcrészes évadban. 

Hirdetés

A fekete humor és a kiszámíthatatlanság kedvelői nagyon szerethették a két tinédzser minden tekintetben elborult kalandjait, tehát mindenképp örömteli, hogy a folytatásra már egy teljes hónapot sem kell várniuk. A streaming szolgáltatás a tegnapi nap folyamán jelentette be ugyanis, hogy november 5-től lesz darálható a teljes második évad, a hírhez pedig egy vadonatúj plakátot is mellékeltek, rajta a Jessica Barden által megformált Alyssával.

A menyasszonyi ruhára feltehetően nem fogunk semmilyen magyarázatot találni az évad megtekintése előtt, ellenben a helyszín sokaknak ismerős lehet, hiszen az első etapban többször is találkozott ebben az étteremben a két főszereplő. A nagy kérdés természetesen, miszerint Alex Lawther karakterét vajon viszontlátjuk-e a finálé történéseit követően - pláne annak fényében, hogy a cselekmény állítólag két évvel később veszi fel a fonalat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.