Hirdetés

A király nevében 2 - Boll folytatja

|

A 2007-es fantasy hatalmasat bukott a kasszáknál, de a nézők egy bizonyos rétege szerette, így Boll gondolt egyet és az eredeti szereplőgárdát nélkülözve már DVD-re készíti a folytatást.

Hirdetés

A király nevében című filmben Jason Statham, Burt Reynolds, Ron Perlman, Kristanna Loken, John Rhys-Davies és Ray Liotta alakította a főbb karaktereket, természetesen a filmnek semmi köze sem volt a játékhoz, de ezt megszokhattuk Boll-nál. A király nevében második részére az említett nevek helyett Dolph Lundgren-t sikerült megnyernie, aki egy a Különleges erőknél szolgált veterán katonát alakít, aki visszakerül a középkorba beteljesíteni egy ősi jóslatot. A forgatókönyvet (haha!) egyébként Michael Nachoff, a Bloodrayne 3 írója készítette. Miért érzem ezt hatalmas baromságnak és éppen, hogy ZS kategóriának?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.