Hirdetés

Megtalálták az élőszereplős A kis hableány főszereplőjét

|

Egy színésznőként kevésbé ismert hölgyre esett a választás.

Hirdetés

Habár sokáig úgy tűnt, hogy a jelenleg a Pókember: Idegenben című Marvel-filmben látható Zendaya alakítja majd a Disney egyik soron következő élőszereplős feldolgozásának, A kis hableány címszereplőjét, a legfrissebb információk szerint végül a 19 éves Halle Bailey kapta meg a lehetőséget. Ha valaki most először találkozik a nevével, az azért lehet, mert őt alapvetően a Chloe x Halle nevű R&B-duóból lehet ismerni énekesnőként, amelyet a testvérével együtt alapított, valamint szerepelt a Grown-ish című sorozatban.

Hirdetés

A remake-et a Chicago, A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken és a Mary Poppins visszatér című mozifilmeket jegyző Rob Marshall fogja rendezni, aki szerint Bailey-t egy hosszú és alapos folyamatot követően választották ki, mivel megvan benne a lelkesedés, szív, ifjúság, ártatlanság és mélység ritka kombinációja, ráadásul egy csodálatos énekhang is, amely mind szükséges ennek az ikonikus szerepnek az eljátszásához. Rajta kívül Melissa McCarthy tárgyalásokat folytat, hogy Ursula szerepében csatlakozzon a színészgárdához, de fontos szereplők orgánumát kölcsönözheti a filmben Jacob Tremblay és Awkwafina is. 

Habár az Aladdint csak nemrég mutatták be a mozikban, két hét múlva pedig megérkezik a Jon Favreau rendezte Az oroszlánkirály, már gőzerővel zajlanak a Disney-nél a Susi és Tekergő, illetve a Mulan élőszereplős változatainak munkálatai, és amennyiben A kis hableány előkészületei is ilyen zökkenőmentesen alakulnak, 2020-ban akár kamerák elé állhat az új feldolgozás. Bárhogy is legyen, a dalokra minden bizonnyal nem lesz panasz, elvégre az 1989-ben bemutatott rajzfilm zeneszerzője, Alan Menken nemcsak felfrissíti az eredeti betétdalokat, de újakat is ír hozzá Lin-Manuel Miranda közreműködésével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.