Hirdetés

A kis hableány - Jön az új adaptáció, megvan a főszereplő

|

Hirdetés

A Universal Pictures és a Working Title nem kisebb feladatot tűzött ki céljául, minthogy feldolgozzák Hans Christian Andersen 1831-ben megjelent meséjét, A kis hableány, a Variety pedig már azt is tudja, hogy kit szemeltek ki a címszerepre. A sellőt nem más játszhatja el, mint Chloe Moretz, akiről legutóbb Az ötödik hullám című sci-fivel kapcsolatban hallhattunk. A forgatókönyvet Richard Curtis (Sztárom a párom, Bridget Jones naplója, Igazából szerelem, Hadak útján, Időről időre) írja, viszont rendezőt még nem sikerült találni a projekthez, mivel a korábbi választott, Sofia Coppola otthagyta a tervezetet.

hableany
Egyelőre többet még nem tudunk A kis hableány újbóli adaptációjáról, de ez remélhetőleg hamarosan változni fog. Mit szóltok a hírhez? Kell nekünk még egy A kis hableány feldolgozás vagy bőven elég a Disney-féle?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.