Hirdetés

A vártnál korábban érkezik A kis kedvencek titkos élete 2.

|

A Universal minden bizodalmát A kis kedvencek élete című gigasiker folytatásába vetette, így azt tervezi, hogy egyenesen letarolja majd 2019 nyarát a cuki apróságokkal felvértezve.

Hirdetés

A Universal nagyon bízik abban, hogy az Illumination tavalyi, világszerte közel 900 millió dollárt hozó cukiságbombájának folytatása ismét szélesre tárja majd a szülők pénztárcáját, ugyanis a korábbi terveikkel ellentétben előrébb hozták A kis kedvencek titkos élete 2. premierjét és az sem különösebben érdekelte őket, hogy ebben az időszakban érkezik meg két másik blockbuster is a mozikba. 

Hirdetés

A kis kedvencek titkos élete 2. tehát 2019. június 9-én indul meg hódító körútjára (ez az amerikai dátum, nem a hazai) a Universal égisze alatt és ekkortájt olyan filmekkel kell felvennie majd a versenyt a kasszáknál, mint a Sony Pictures Charlie angyalai rebootja és a 20th Century Fox egyelőre ismeretlen névre hallgató Marvel-projektje (vagy egy X-Menre, vagy egy Deadpoolhoz kapcsolódó címre, például az X-Force mozira tippelnénk). 

A kis kedvencek titkos élete 2. rendezéséért Chris Renaud (Gru, Gru 2, Lorax) felel, aki Brian Lynch (Csizmás, a kandúr, Minyonok) forgatókönyve alapján dolgozhat. Várjátok már a folytatást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.