Hirdetés

A kis kedvencek titkos élete - Hangosan röhögős az ünnepi előzetes

|

Hirdetés

A kis kedvencek titkos élete című animációs film ötlete egyetlen kérdésből indult ki: Ti tudjátok, hogy mit művelnek a kis kedvenceitek, miután elmentetek otthonról? Max, a pudli élete például fenekestül felfordul, mikor a gazdája egyszer hazavisz egy Duke nevű keverékkutyust. Ellentéteiteket azonban félre kell tenniük és össze kell fogniuk, ugyanis egy Hógolyó nevű fehér nyúl hadsereget toboroz a kirakott háziállatokból, hogy bosszút álljon a boldog társain és azok gazdáin - szól a hivatalos történet. Miután az első előzetes láttán lefordultunk a székről, arra számítottunk, hogy a következő trailer is hasonló élményeket tartogat és a Universal Pictures nem okozott csalódást: ezúttal egy ünnepi fotózásra kalauzolnak el minket, amely szintén sírva röhögősre sikerült: https://www.youtube.com/watch?v=GOaS68dEu8w A kis kedvencek titkos élete Chris Renaud és Yarrow Cheney (Gru, Lorax, Gru 2) rendezésében 2016. július 9-én hódítja meg a hazai nézők szívét, minket legalábbis már levettek a lábunkról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.