Hirdetés

A kis kedvencek titkos élete - Újabb cuki trailer érkezett

|

Hirdetés

Bármennyire is elcsépelt az ártalmatlannak tűnő cuki állatka dühöngő őrültté és világhatalomra törő gonosszá válása, A kis kedvencek titkos élete ezt is a saját maga képére formálta és Kevin Hart szinkronjával várhatóan egy ennivalóan ördögi nyuszit kapunk Hógolyó képében, akinek van - amint arra rámutat a legújabb trailer is - egyfajta kifordult humorérzéke is: https://www.youtube.com/watch?v=k8T1EGEGuX0 A kis kedvencek titkos élete történetében Hógolyó egy hadsereget toboroz a kirakott háziállatokból, hogy bosszút álljon a boldog társain és azok gazdáin, ám ezt Max, a pudli és Duke, a keverékkutyus nem hagyhatják. A hazai premier július 9.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.