Hirdetés

Ekkor láthatjuk majd A klónok háborúja befejező évadát

|

A népszerű animációs sorozatról is hallhattunk fejleményeket.

Hirdetés

A tavalyi Comic-Conon derült égből villámcsapásként érte a Star Wars-rajongókat a hír, hogy folytatják az évekkel korábban méltatlanul elkaszált A klónok háborúja című animációs sorozatot, ami a II. rész, A klónok támadása és a III. rész, A Sith-ek bosszúja közötti, konfliktusokkal teli időszak eseményeit hivatott bemutatni. A D23 expón néhány további érdekesség mellett végre azt is megtudhattuk, hogy a hetedik és egyben utolsó szezon epizódjai mikor kerülnek adásba.

Hirdetés

A sorozat atyja, Dave Filoni megerősítette, hogy a soron következő 12 epizóddal már tényleg véget ér a George Lucas és az általa megálmodott széria, aminek az utolsó négy részét ő maga írta és rendezte. A klónok háborúja befejező évadában ráadásul azt is láthatjuk majd, hogyan kezd el Anakin egykori padavanja a Star Wars: Lázadókban ábrázolt bölcs vezetővé válni, illetve Filoni ígérete szerint egy nagyszabású fénykardpárbajra is számíthatunk Ahsoka és Darth Maul részvételével - az alább beszúrt hivatalos jelenetkép ebből az összecsapásból emel ki egy apró részletet.

Az animációs sorozat következő évada a Disney+ kínálatában 2020 februárjától lesz elérhető, de a Star Wars rajongói addig sem maradnak néznivaló nélkül, elvégre a streamingoldal novemberi indulásával egyetemben bemutatásra kerül az első élőszereplős tévésorozat The Mandalorian címen, valamint eljut a mozikba a Skywalker-família történetét betetőző IX. epizód. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.