Hirdetés

A klónok háborúja ismerős karaktere is visszatérhet Ahsoka sorozatában

|

Bizonyos értelemben összefonódott a sorsa a főszereplőével.

Hirdetés

Hamarosan elkezdődhet az Ahsoka Tano karakterére fókuszáló élőszereplős sorozat forgatása, ami minden bizonnyal sokak várólistáján előkelő helyen szerepel. A Rosario Dawson nevével fémjelzett széria ugyanis várhatóan folytatni fogja a Star Wars: Lázadókat, annak több ismerős karakterét szerepeltetve, mint például a rajzfilm végén rejtélyesen eltűnt Ezra Bridgert és Thrawn főadmirálist. Azonban egy friss pletyka szerint nem csupán a Lázadókból, hanem A klónok háborújából is visszatérhet egy régi ismerős.

Hirdetés

A híresztelés egész pontosan az egykori Jedi-padavant, Barriss Offee-t említi, akivel a még szintén padavan Ahsoka számos alkalommal harcolt fej-fej mellett az egész galaxisra kiható klónháborúban, szövetségesként és barátként egyaránt. Az ifjú Jedi története azonban sötét fordulatot vett a sorozat ötödik évadában, ami miatt végül elítélték őt, és ami egyúttal nagyban hozzájárult Ahsoka döntéséhez, hogy maga mögött hagyja a Jedi Rendet.

Barriss Offee sorsa mostanáig ismeretlen, ezért logikus lenne visszahozni az Ahsoka-sorozatban, ráadásul a közös múlt miatt nagyon izgalmas dinamikát lehetne felépíteni közte és a címszereplő között. A pletyka szerint egy 20-as, 30-as éveiben járó ázsiai színésznőt keresnek a szerepre, noha azt érdemes megemlíteni, hogy nem ez volna a karakter első élőszereplős megjelenése: eredetileg A klónok támadásában tette tiszteletét az idén 44 éves Nalini Krishan megformálásában. Habár Barriss valóban ehhez állna közelebb, mintsem a castingfelhívásban jelzett életkorhoz, de közel sem biztos, hogy emiatt csak múltbeli jelenetekben láthatnánk majd a Jedit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.