Hirdetés

A köd – Újabb Stephen King-könyvből készülhet sorozat

|

Hirdetés

A Spike berendelte a pilot epizódot A köd (Mist) című sorozatból, amelyet Stephen King azonos című regényéből adaptálnak majd. A könyvből már készült egyszer egy filmváltozat 2007-ben, a sorozat pedig elvileg ezt a filmet és King regényét összegyúrva fogja elmesélni A köd történetét. A forgatókönyvet Christian Torpe (Rita, Majdnem tökéletes szerelem) írja.

mist
A köd arról szól, hogy egy kisvároson végigsöpör egy szörnyű vihar, így több ember - köztük David Drayton és az öt éves kisfia – egy élelmiszerboltban ragad. Amikor a vihar elül, rejtélyes köd marad utána, a város lakói pedig hamarosan felfedezik, hogy ijesztő teremtmények rejtőznek benne. A lények egy másik dimenzióból érkezhettek, valószínűleg a közelben lévő katonai bázisnak köszönhetően. Az embereknek pedig hamarosan az életükért kell küzdeniük a szörnyek ellen. Stephen King A köd című regénye önálló kötetként nem jelent meg hazánkban, azonban a Galakita 116., 117. és 118. számában, három részre bontva közölték magyar fordításban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.