Hirdetés

A Komédiás a Batman v Supermanben?

|

Hirdetés

Ismét érdekes pletyka látott napvilágot a Batman v Superman kapcsán. A tavaly augusztusban forgó, Detroitban felvett jeleneteknél olyan festményeket szúrtak ki, amik kifejezetten Jeffrey Dean Morganre emlékeztetnek, aki a Komédiást alakította Zach Snyder korábbi (mester)művében, a Watchmenben. Azóta egyes feltételezések szerint a színész egy cameo erejéig Thomas Wayne-t, azaz Bruce Wayne apját fogja alakítani. Ez sosem került megerősítésre sem a színész, sem pedig a stúdió részéről, de a feltételezésekre csak rájátszott a minap Morgan egy sejtelmes kijelentése, amit a Jimmy Kimmel showban tett, miután rákérdeztek nála:

A mindenit! Tényleg úgy fest, mint én, nem igaz? Azt hiszem meg kell néznetek a filmet, hogy megbizonyosodjatok róla, tényleg én vagyok az. De nagyon úgy néz ki, mintha én lennék!
Szerintetek lehetséges, hogy Morgan felbukkan a filmben, vagy csak egy szép belemagyarázás a rajongók részéről, amit a színész ilyen lazán vett? A Batman v Superman jövő márciusban érkezik Henry Cavill, Ben Affleck, Amy Adams, Jessie Eisenberg és Jeremy Irons főszereplésével, Zach Snyder rendezésében.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.