Hirdetés

A Kong: Skull Island megágyaz a Godzilla vs King Kong párharcnak

|

Hirdetés

Alig pár napja írtuk meg, hogy a Legendary Pictures össze akarja ereszteni a két óriásszörnyét, King Kongot és Godzillát egy jövőbeli filmben. Sokkal közelebb nem kerültünk az ominózus összecsapáshoz, viszont olyan pletyka látott napvilágot, miszerint a Kong: Skull Island című King Kong eredetfilmben lesznek közvetlen utalások a 2014-es Godzillára. Történetesen King Kong szigetén is felbukkannak a Monarch nevű szervezet szörnyvadászai, akiknek Ken Watanabe és Sally Hawkins karakterei is dolgoztak a Godzillában. Persze máris sok kritika érte a leendőbeli crossovert, hiszen hogy is lehetne egy picit is izgalmas egy több százméteres monstrum és egy jóval kisebb óriásmajom harca. A Legendarynél viszont bíznak benne, hogy elő tudnak hozakodni egy olyan ötlettel, mellyel megvalósulhat a legendás ütközet, ami után természetesen szövetségesekként harcolhatnának valami még nagyobb gonosz ellen. Titeket meggyőzött a Legendary projektbe fektetett bizalma?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.