Hirdetés

A kör 3 - Mégsem idén kerül a moziba

|

Hirdetés

A Paramount Pictures már régóta munkálkodik generációnk egyik legnépszerűbb horrorfilmje, A kör 3. részén, mely eredetileg úgy volt, hogy idén novemberben lesz látható a mozikban. De az a döntés született a stúdió részéről, hogy csak 2016-ban fogják bemutatni. Bár a hírt még nem erősítették meg, a Variety úgy tudja, hogy a film valamikor az év első negyedében fog kijönni. Ez annak köszönhető, hogy egy kicsit átrendezték a produkciók naptárát. A Paramount Adam McKay drámáját, a The Big Short-ot előrébb mozdította Charlie Kaufman fesztiválkedvenc stop-motion drámájával, az Anomalisa-val együtt. Ezek decemberben lesznek bemutatva, egyértelműen az Oscar-idény kihasználása végett. Az új Kör film lecseréli régi alkotócsapatát. Gore Verbinski rendezői székébe most F. Javier Gutiérrez ül, a főszerepben az Agymenőkből ismert Johnny Galeckit láthatjuk majd, aki leginkább fiatal színészeket kap majd maga mellé (Matilda Lutz, Alex Roe). Naomi Wattstól, és Daveigh Chase-től is búcsúznunk kell, de ez persze még nem jelenti azt, hogy Samarától is elköszönhetünk. A történetről eddig annyit tudunk, hogy 13 évvel játszódik az eredeti film után, és feltehetőleg a videokazettás rémisztgetés tovább folytatódik.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.