Hirdetés

BRÉKING: A koronavírus miatt elhalasztották a Halálos iramban 9. bemutatóját is

|

Nagyon sokat kell várnunk a család következő menetére.

Hirdetés

Kínában már hetekkel ezelőtt bezártak a mozik, és mostanra egyre több európai országban is hasonló intézkedéseket vezettek be a koronavírus terjedésére való tekintettel, ezekre a változásokra pedig természetesen a stúdiók is elkezdtek reagálni. Habár a múlt héten még úgy tűnt, a Universal nem kívánja eltolni a Halálos iramban 9. május végi bemutatóját, sok minden változott az elmúlt napokban, ennélfogva a stúdió hozzáállása is.

Hirdetés

A Deadline értesülését időközben a film hivatalos Twitter oldala is megerősítette: több mint egy évet kell várnunk a Vin Diesel és Michelle Rodriguez főszereplésével készült folytatásfilmre. A hivatalos közlemény szerint a franchise következő részét jövő áprilisban fogják bemutatni, pontos dátumot azonban csak az Egyesült Államokban kapott, ott április 2-án kerül be a mozikba. A bejelentésre egyébként már csak amiatt is lehetett számítani, mert a Halálos iramban-filmek a bevételük jelentős részét mindig a nemzetközi piacokon szerzik meg.

Sorra jönnek a hírek a koronavírus-járvány miatt elhalasztott filmbemutatókról, a Nincs idő meghalni, a Nyúl Péter 2. és a szintén a mai napon bejelentett Hang nélkül 2. után ezúttal a Halálos iramban 9-ről derült ki, hogy a tervezettnél később kerül a mozikba, és mostanra egészen valószínű, hogy további blockbusterek esetében is hasonlóan fognak eljárni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.