Hirdetés

A következő Arrowverzum-spinoff sorozat Superman és Lois Lane karaktereire koncentrál

|

Készülőfélben a Superman and Lois címre keresztelt sorozat.

Hirdetés

Mióta a Supergirl második évadában Tyler Hoechlin először öltötte magára Superman/Clark Kent vörös köpönyegét, azóta vissza-visszatérő téma rajongói körökben, mennyire megérdemelné, hogy önállóan is bizonyíthasson. Számukra jó hír lehet, miszerint a CW csatornánál aktív előkészületi fázisban van egy Superman & Lois tévésorozat, amelyben Hoechlin Acélembere mellett az Elizabeth Tulloch által megformált Lois Lane szintén főszerepet kapna.  

Hirdetés

A hivatalos bejelentés mellé egy rövid leírás is érkezett, melyből kiderül, hogy a sorozatban a világ legnépszerűbb szuperhősét és a képregények legismertebb újságíróját követhetjük nyomon, amint igyekeznek megbirkózni mindazzal a stresszel, a nyomással és a bonyodalmakkal, melyek egyfolytában érik a munkavállaló szülőket napjaink társadalmában. Az egyórásra tervezett pilot epizód írói és executive produceri feladatait az a Todd Helbing látja el, aki egészen idáig a Flash - A villám sorozat showrunnere volt. 

Tyler Hoechlin a Supergirl sorozatban mutatkozott be az Acélemberként, Elizabeth Tulloch pedig az egy évvel ezelőtti Elseworlds történetszálban öltötte magára a Pulitzer-díjas újságíró Lois Lane szerepét (ekkor tudhattuk meg például, miszerint Lois babát vár). Hosszabb kihagyást követően mindkettejükkel ismét találkozni fogunk a nagyszabásúnak ígérkező Végtelen Világok Krízisében, ami talán a készülő sorozatnak is megágyaz. Ha minden a tervezettek szerint alakul, a Superman & Lois egy év múlva debütál a képernyőkön.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.