Hirdetés

A következő évaddal lezárul A nagy pénzrablás

|

Búcsút mond az utóbbi évek egyik legnépszerűbb sorozata a Netflixen.

Hirdetés

Talán nincs olyan, aki ne hallott volna erről a spanyol sorozatról, ami otthonában kis híján megbukott, mielőtt a Netflix felkarolta, hogy aztán teljesen váratlanul hatalmas karriert fusson be. A bűnügyi drámasorozatot Álex Pina eredetileg két egységből álló mininek tervezte, ám miután nemcsak a legnézettebb nem angol nyelvű sorozat, de az egyik legnézettebb tartalom lett az egész Netflixen, még hozzácsaptak egy harmadik, negyedik és ötödik évadot is, azonban mint kiderült, utóbbival végleg lezárul a rablócsoport fordulatokkal teli története.

Hirdetés

A magyarul hivatalosan A nagy pénzrablás címen futó sorozat, a La Casa de Papel az utóbbi két felvonásban a spanyol királyi pénzverdéből a spanyol jegybankba költözött át, és sokakat meglepetésként ért, amikor az áprilisban debütált negyedik évaddal közel sem varrták el a nagyszabású akciót. A Netflix megerősítette, hogy erre a következő etapban kerül sor, amivel egyúttal búcsút is mond a világszenzációnak örvendő sorozat. A gyártás hétfőn veszi kezdetét Dániában, majd azt követően Spanyolországban és Portugáliában rögzítik a hátralévő epizódokat.

A sorozatot készítő Álex Pina a következőképp nyilatkozott a lezárásról:

A korábbi sakkjátszma - a pusztán intellektuális szembenállás - háborús helyzetté alakul: harc és küzdelem lesz a stratégia, hogy a csapat bosszút állhasson elesett társuk haláláért. Ez a cél egyszerre magasabbra emeli a téteket, miközben igyekszünk továbbra is friss történettel előállni, A nagy pénzrablást mindig is életben tartó adrenalinnal. A háború, amibe most belekényszerülnek, az eddigi legnagyszabásúbb évadot fogja eredményezni.

A Professzor és csapata tehát hamarosan leköszön a 10 részesre tervezett záróévadban, ami ha szerencsénk van, legalább olyan színvonalas lesz, mint az első két egység. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.