Hirdetés

A következő The Walking Dead-spinoff előzetese a sorozat címét is felfedte

|

Új részletek derültek ki a következő sorozatról.

Hirdetés

Régóta tudni lehet, hogy elkészül a The Walking Dead univerzum harmadik élőszereplős sorozata, sőt már egy kétperces kedvcsinálót is láthattunk belőle néhány hónappal ezelőtt. A tizedik éve tartó zombisorozatból ma éjszaka tűzte műsorra az AMC a félévados finálét, az alkalmat kihasználva pedig közzétettek egy új ízelítőt a következő spinoffhoz, amely az eddig titokban tartott címen kívül egy új színész csatlakozását is felfedte. 

Hirdetés

A sorozat ezek alapján a The Walking Dead: World Beyond címet kapta, és biztosan szerepelni fog benne Julia Ormond, akit terjedelmes filmográfiájából válogatva olyan produkciókból ismerhetünk, mint a Benjamin Button különleges élete, a Hölgyek feketében vagy éppenséggel a Mad Men. A Variety írta meg, miszerint a brit színésznő egy kifejlett társadalommal rendelkező, komoly erőt jelentő közösség karizmatikus vezetője lesz.

A készítők azt már korábban elárulták, hogy ez a sorozat csavar egyet a megszokott alapkoncepción, és kifejezetten arra a generációra fog koncentrálni, akik már a zombiapokalipszis kellős közepén nőttek fel a civilizáció összeomlásától elzárva, egy jól működő közösség biztonságában. Az ő céljuk tehát nem a régi rend helyreállítása és a társadalomszervezés, hanem pont ellenkezőleg: hogy végre kimerészkedjenek, és a rájuk leselkedő veszélyekről mit sem sejtve felfedezzék a világot, valamint  ahogy az ilyenkor lenni szokott, önmagukat is. 

A főszereplőket Aliyah Royale, Alexa Mansour, Hal Cumpston és Nicolas Cantu fogja eljátszani, és habár konkrét bemutatódátumot egyelőre nem tűzött ki a csatorna, de a tízrészes első évad minden bizonnyal az anyasorozatot fogja váltani 2020 tavaszán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.