Hirdetés

A közeljövőben ne számítsunk Space Jam 2-re!

|

Hirdetés

A Space Jam folytatása az a film, amiről sok szó esik, rendre felbukkan az eshetősége a filmes hírek között, de igazából nem tudunk mondani egyetlen normális indokot arra, hogy miért is kéne nekünk. Nem tisztem persze jelenleg ezen morfondírozni, így nem is teszem, csak leírom a tényeket. Hogy mik a tények? Jelen pillanatban ugyan tervben van továbbra is a Space Jam 2, de:

Nem olyasvalami ez, amiről van bármiféle hír. Nincs elkezdve semmi. - nyilatkozta a film főszerepére kiszemelt kosárlabdázó, LeBron James.
Szóval egyelőre nincs látóhatáron belül, DE még mielőtt nyugodtan fellélegezhetnénk, azért azt is elmondta a sportoló, hogy nagyon is ott van a radaron a projekt. LeBron James (aki egyébként vicces fazon, erről meggyőződhettünk a Kész katasztrófa című filmben) egyelőre nem ér rá ilyesmivel foglalkozni, inkább koncentrál a kosárlabda-karrierjére, mint arra, hogy CGI-figurák között vicceskedjen. Csak nyugodtan, James. Csak nyugodtan. A Space Jam egyébként a kilencvenes évek egyik nagy sikerű filmje volt, mely rajzfilm elemekkel vegyített élőszereplős komédia volt Michael Jordannel, Tapsi Hapsival, Dodó kacsával és társaikkal a főszerepben. Az a fajta film, amit gyerekként szeretsz (mit szeretsz? imádsz!), de felnőttként valahogy már nem tudsz olyan szemmel nézni rá, ahogy rég.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.