Hirdetés

A közösségi háló - Andrew Garfield véleménye

|

Az Eduardo Saverin-t zseniálisan alakító fiatal színész a szerepre való felkérésekor hatalmas tévedésnek és lehetetlen próbálkozásnak tartotta a Facebook film ötletét, ám végül...

Hirdetés

... meglátta a rendező, David Fincher, és a forgatókönyvíró, Aaron Sorkin nevét, és egyből tudta, hogy ebből valami nagyon jó fog kisülni. A kezdeti pesszimizmus után és a film premierje után hatalmas siker és vállonveregetés érte, Golden Globe díjra jelölték Saverin megformálásáért, valamint a kritikusok is szuperlatívuszokban beszéltek róla. Garfield azért hozzátette azt is, hogy leginkább a filmet ért fogadtatás miatt örül, hiszen rengeteg embert sarkallt gondolkodásra, elmélkedésre a történet, szinte két csoport alakult ki. Azok, kik Saverin-t támogatják elviekben, és azok is, akik Zuckerberg profilját preferálják. Te melyikbe tartozol?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.