Hirdetés

A közösségi háló - Januártól újra mozikban!

|

Egyszerre két dolgot is érdemes bejelenteni az általunk is minőséginek és maradandónak ítélt A közösségi háló című drámával kapcsolatban, s mindkettő hírértékű.

Hirdetés

Az egyik friss meglátás az, hogy ellátogatva A közösségi háló honlapjára szép és rendszerezett látvány fogadja az arra tévedőt: létrehoztak egy kezdőoldalt, ahol az eddig megszerzett díjakkal, jelölésekkel dicsekednek, hozzá teszem, hogy jogosan (a honlapra ejuthattok a linkre, vagy a képre kattintva is). A másik ennél fontosabb tény az, hogy január 7-től újra kiadják a filmet közel 600 moziban, akár csak az Avatar-t novemberben. Egy különbséggel: hazánkat nem éri el az újra kiadás láza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.