Hirdetés

A Kung Fury folytatásában tényleg amerikai elnök lesz Arnold Schwarzenegger

|

Már egy hivatalos képen is megnézhetjük az osztrák tölgyet.

Hirdetés

A másfél hónapon belül a Terminátor: Sötét végzetben ismét akcióba lendülő Arnie már többször nyíltan beszélt róla, hogy ha lehetősége lenne rá, indulna az elnöki címért. A jelenleg érvényes szabályozás (miszerint csak amerikai születésű polgár lehet a nemzet elnöke) ezt természetesen kizárja, de ha a valóságban nem is, a filmvásznon hamarosan elnök lesz Schwarzeneggerből.

Hirdetés

Erre pedig hol máshol kerülhetne sor, ha nem a 2015-ben megjelent, totálisan elborult, minden egyes elemével a 80-as évek klasszikusai előtt tisztelgő Kung Fury jelenleg is munkálatok alatt álló folytatásában. Az elnöki irodában pózoló szupersztárról a GovSchwarzenegger nevű subredditre került fel egy hivatalos jelenetkép, amelyhez a színész személyesen fűzött néhány gondolatot: 

"Négy évvel ezelőtt találkoztam David Sandberggel [a rendező], közvetlenül azután, hogy láttam az eredeti Kung Fury-t. Egyszerűen imádtam, nem tudtam abbahagyni a nevetést, így muszáj volt találkoznom vele. Most végre Münchenben dolgozunk a folytatáson. Meg kellett osztanom veletek ezt a képet, mert végtelenül büszke vagyok rá, amiért valóra válthatjuk David fantasztikus elképzeléseit. Mindazok számára, akik csatlakozni szeretnének a filmvilághoz, ő bizonyítékként szolgál arra, hogy a fáradhatatlan munka meghozza a gyümölcsét."

Schwarzenegger ezzel arra célzott, hogy a 2015-ös produkció egy a rajongók támogatásával megvalósított félórás rövidfilm, ami akkora sikert aratott, hogy a folytatás mögé már két produkciós cég is beállt, ráadásul a szereplőgárdát olyan színészek erősítik mellette, mint a rendezői feladatokat is ellátó Sandberg, Michael Fassbender, Alexandra Shipp, David Hasselhoff és Leopold Nilsson. Arnie nem akart részletekbe menően beszélni a sztoriról, de azt azért még megosztotta a rajongókkal, hogy a forgatás nem teljesen zökkenőmentes... a megállás nélküli nevetéseknek köszönhetően.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.