Hirdetés

A lány a vonaton - Chris Evans és Jared Leto is szerepet kaphat

|

Hirdetés

Chris Evans és Jared Leto is szerepet kaphat A lány a vonaton című filmben, amelyet Paula Hawkins nemzetközi bestseller-regényéből adaptálnak. A forgatókönyvért Erin Cressida Wilson (Férfiak, nők és gyerekek) felel, míg a rendező Tate Taylor (A segítség) lesz. Korábban már bejelentették, hogy a főszereplő Rachel-t  Emily Blunt játssza majd, de a szereplőgárda tagja lesz Rebecca Ferguson és Haley Bennett is. A hírek szerint Evans és Leto Tom és Scott szerepét játszaná el, akik a Ferguson és Bennett által játszott karakterek férjei.

2179688_5

A lány a vonaton című regény Paula Hawkins első könyveként hatalmas sikert aratott világszerte. A krimit sokan a Holtodiglanhoz hasonlítják, a főszereplője pedig Rachel, aki minden nap ugyanazzal a vonattal jár dolgozni. A vonatablakból minden nap bepillantást nyer egy szerelmespár életébe, akikre már szinte a saját élete részeként tekint, és ábrándozva irigykedik romantikus kapcsolatukra. Egy reggel azonban valamit olyan lát, amit nem kellett volna…
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.