Hirdetés

A lány a vonaton - Itt vannak az első képek!

|

Hirdetés

Az Entertaiment Weekley közölte az első két hivatalos képet a David Fincher által rendezett, A lány a vonaton című filmről - mindkettőn Emily Blunt látható. A Paula Hawkins által jegyzett A lány a vonaton a 2015-ös év egyik legnagyobb sikerkönyve: az év elején jelent meg, és hamarosan az eladási listák élére tört. Emiliy Blunt a főszereplő Rachelt-t játssza majd, aki minden nap ugyanazzal a vonattal indul munkába. A vonatablakból reggelente megfigyelheti egy szerelmespár mindennapjait, így akiket szinte már az élete részének tart. Egy nap azonban Rachel olyat lát, amit nem kellett volna - innen pedig egy olyan fordulatos történet következik, amelyet sokan a Holtodiglanhoz hasonlítanak. A lánya a vonaton várhatóan 2016. október 7-én debütál majd a mozikban - itt pedig íme az első képek:

girl-on-the-train-emily-blunt
girl-on-the-train-emily-blunt-1

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.