Hirdetés

A Lavalantula 2-ben visszahoznák a Rendőrakadémia sztárjait

|

Hirdetés

Aki nem hallott az első részről sem, ne csüggedjen. A Lavalantula a SyFy legfrissebb filmje, mely pár nappal ezelőtt debütált a csatornán (ugyanez az adó felelős a Sharknadokért is, és még sok-sok B klasszikusért). A mű két dolog miatt érdemel említést: Egyrészt ezúttal nem óriáscápákat és polipokat kapunk, hanem lávát köpő óriáspókokat (de a CGI minősége maradt a régi), melyek Los Angeles utcáin riogatnak. Másrészt kiirtásukra Steve Guttenberget szerződtették, segítségére pedig nem mások siettek, mint rendőrakadémiás ex-kollégái: Michael Winslow, Leslie Easterbrook és Marion Ramsey. https://www.youtube.com/watch?v=p8E3n5XS42A Szombaton volt a film premierje a "Sharknado-hét" keretein belül, és sikerült egy 1.4 milliós nézettséget produkálnia. Ez a Sharknado 3 nézőszámának felét tette ki, mégis elég volt arra, hogy berendeljék belőle a második részt, melynek már a címe is megvan: 2 Lava 2 Lantula (reflektálva a 2003-as Halálosabb iramban angol címére). A folytatásra várják vissza a kultikus vígjátéknak számító Rendőrakadémia sztárjait. Az alkotói stáb egyelőre még nincs meg, de a dátumot már tudjuk: 2016 júniusára tervezik a bemutatót. Nem elképzelhetetlen, hogy az 1984-es rendőrkomédiából átvett sztárok sorát még bővíthetik is olyan nevekkel, mint Bobcat Goldthwait, Kim Cattrall, vagy G.W. Bailey, akik szintén megtalálták helyüket a televízió médiumán belül és elérhetők lehetnek a folytatás számára. Nem ez az egyetlen lehetőség a Rendőrakadémia rajongóknak nosztalgiázgatni, ugyanis már egy éve köztudott, hogy a Key & Peele komikus duó elkezdte írni a film rebootját és a hírek szerint szívesen visszatérnének benne a 31 éves vígjáték színészei a balek rendőrök bőrében.

e30c0e4326a81bee-_MG_5782
   
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.