Hirdetés

A Legenda vagyok alkotója készítheti Az éhezők viadalának folytatását (Update)

|

Gary Ross a bevételi sikerek ellenére nem maradt tovább Az éhezők viadala trilógia élén, helyette más, hasonlóan tehetséges és már bizonyított rendezőre esett a stúdió választása.

Hirdetés

Gary Ross és a Lionsgate bokszmeccse szinte a média előtt zajlott, hiszen napról napra olvashattuk a szájkaratét egészen addig, míg Gary bejelentette távozását a projekt éléről. Saját bevallása szerint azért volt erre szükség, mivel túl közelinek érzi az augusztusi forgatási dátumot, és nem hiszi, hogy a forgatókönyvre elég időt fordítanának addig. A Lionsgate - hogy tartani tudja a tervezett forgatás dátumát - gőzerővel elkezdte keresni Gary lehetséges utódját, és olyan jelöltek mellett, mint Duncan Jones, Alfonso Cuarón vagy David Cronenberg egy olyan úriembert választott, aki szintén letette névjegyét Hollywood küszöbére: neki köszönhetjük a Constantine és a Legenda vagyok című filmeket, egyszóval nem kerül rossz kézbe Az éhezők viadalának folytatása. Már csak annyi szükséges hozzá, hogy Lawrence is rábólintson a dologra. De miért is ne tenné?

Update: hivatalossá vált, Lawrence rábólintott a dologra, ő fogja rendezni Az éhezők viadalának folytatását!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.