Hirdetés

A Legendary Pictures bejelentette a The Great Wall színészgárdáját

|

Hirdetés

Kínában nem készült még egy olyan grandiózus film, mint amilyennek a The Great Wall ígérkezik. A Legendary Pictures pedig nem fél a kihívástól, ma nyilvánosságra hozták a produkcióban résztvevő színészek neveit és jól látható, hogy nem aprózták el a dolgot. A stábba bekerült az Oscar-díjas Matt Damon (Műkincsvadászok, Csillagok között), Pedro Pascal (Trónok harca, Narcos) és Willem Dafoe (John Wick, A Grand Budapest Hotel) is, akikhez olyan kínai színészek csatlakoznak, mint Andy Lau (Szigorúan piszkos ügyek), Jing Tian (Újabb rendőrsztori), Zhang Hanyu (Taking Tiger Mountain), Eddie Peng (Fleet of Time), Lu Han (Miss Granny), Lin Gengxin (Taking Tiger Mountain), Zheng Kai (Fleet of Time), Chen Xuedong (Tiny Times 3), Huang Xuan (The Golden Era), illetve feltűnik még Wang Junkai fiatal pop énekes is. A filmet Zhang Yimou rendezi, melynek története szerint egy elit alakulat a végső küzdelmet vívja az emberiség védelmében a világ egyik legikonikusabb építményén, a Kínai nagy falon. A forgatás március végén veszi kezdetét Kínában, a film pedig 2016 november 23-án érkezhet a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.