Hirdetés

A legendás Studio Ghibli alkotásaival erősít a Netflix

|

A streamingóriás ezúttal sem hagyta cserben az anime rajongókat.

Hirdetés

A Netflixnek nemrégiben egy gigantikus szerződést sikerült tető alá hoznia a Studio Ghiblivel, melynek értelmében a Takahata és Mijazaki Hayao által 1985-ben alapított japán stúdió szinte összes fontosabb - szám szerint 21 darab - alkotása lesz elérhető a streamingplatform kínálatában. Noha kissé üröm az örömben, hogy eme alku sajnálatos módon nem vonatkozik az Egyesült Államokban, Kanadában, illetve Japánban élő Netflix-előfizetőkre, így ők már biztosan nem férnek majd hozzá eme tartalmakhoz. 

Hirdetés

Magyarország azonban szerencsére nem maradt le a szerződésben foglalt országok listájáról, így február elseje óta többek közt olyan Studio Ghibli filmekhez férhetünk hozzá méghozzá magyar felirattal, mint a Totoro - A varázserdő titka (My Neighbor Totoro), Kiki - A boszorkányfutár (Kiki's Delivery service), Laputa - Az égi palota (Castle in the Sky), Földtenger varázslója (Tales from Earthsea), Porco Rosso - A mesterpilóta (Porco Rosso), Yesterday - Vissza a gyerekkorba (Only yesterday) vagy a Tenger zúgása (Ocean Waves). Természetesen a lista márciusban és áprilisban tovább bővül majd, amit az alábbi listában ti magatok is szemügyre vehettek. 

Március 1-től elérhetőek:

Nausicaä Of The Valley Of The Wind (1984)
Princess Mononoke (1997)
My Neighbors The Yamadas (1999)
Spirited Away (Chihiro Szellemországban) (2001)
The Cat Returns (2002)
Arrietty (2010)
The Tale Of The Princess Kaguya (2013)

Április 1-től elérhetőek: 

Pom Poko (1994)
Whisper Of The Heart (1995)
Howl's Moving Castle (2004)
Ponyo On The Cliff By The Sea (2008)
From Up On Poppy Hill (2011)
The Wind Rises (2013)
When Marnie Was There (2014)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.