Hirdetés

A legkedveltebb Harry Potter karakter

|

A The Guardian magazin készített egy felmérést olvasói körében arról, hogy a Harry Potter filmek lezárulásával ki lett a rajongók kedvenc karaktere... nos, meglepő eredmény született!

Hirdetés

A 70 ezer szavazat alapján ugyanis Piton professzor, alias Alan Rickman élvezheti leginkább a rajongók szimpátiáját, míg a második rajtkockán Hermione, illetve Emma Watson feszít. Nem sokkal maradt le mögöttük Sirius Black, akit Gary Oldman alakított és aki miatt az Azkabani fogoly olyan nagyszerű lett. Legnagyobb meglepetésemre Voldemort nagyúr csak a 17. lett a negyvenes listán, hogyan történhetett ez? A teljes lista a folytatásban megtekinthető.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.