Hirdetés

A LEGO kaland - Már készül a folytatás

|

Annak ellenére, hogy az animációs film csak most hétvégén kerül a mozikba, a stúdió máris a folytatáson ügyködik.

Hirdetés

Kezdésnek már fel is vették Jared Sternt (Gyakornokok, Mr. Popper Pingvinjei) és Michelle Morgant (Girl Most Likely), hogy rakják össze a forgatókönyvet. A Warner Brothers elég biztosnak látszik a dolgában, már csak azért is, mert az előzetes elemzések szerint A LEGO kaland legalább 40 millió dolláros bevétellel nyitja első hétvégéjét odahaza, illetve 150 milliót zsebel be világszinten. A sikerhez azonban le kell nyomnia a szintén most érkező Műkincsvadászokat és a Vámpírakadémiát.
A film malmára hajtja a vizet továbbá az is, hogy a RottenTomatoes oldalán jelenleg 100%-os értékelésben tündököl, ami azt jelenti hogy eddig mindenki pozitívan bírálta. A kritikusok állítása szerint szórakoztató, pörgős és jól megvan írva. Ti beültök rá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.