Hirdetés

A LEGO kaland rendezői írják a Flash filmet

|

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt írtunk róla, hogy a Warner Bros. a LEGO kaland és a 21/22 Jump Street rendezőpárosát, Phil Lordot és Chris Millert akarja megnyerni a The Flash mozi élére. Fejlemények vannak az ügyben! A Deadline szerint már biztosra vehető, hogy az említett úriemberek jegyzik majd az önálló Flash forgatókönyvét, viszont egyelőre az még nem tisztázott, hogy ők fogják-e dirigálni is a projektet, de a Warner Bros. el lenne ragadtatva, ha őket láthatná a kamerák mögött és ezért valószínűleg a büdzsénél is vastagabban fogna a vezetői toll. Ha minket kérdeztek, napokon belül megkapjuk a közleményt, hogy a rendezést is ők vállalták és akkor mondhatjuk azt, hogy tényleg jó kezekben van a 2018. március 23-ra időzített Flash mozi Ezra Miller főszereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.