Hirdetés

A legsötétebb óra - Mozgó poszter

|

Az igazat megvallva nem sok ígéretes mozi lát és karácsonyfa világot december havában, de A legsötétebb óra az egyik olyan ekkor érkező mű, ami akár jól is elsülhet. Ebben segít a motion poster.

Hirdetés

A Collider-nek köszönhetően a továbbiakban tetszetős mozgó poszter landolt A legsötétebb óra kapcsán, ha nem tudnék már így is eleget róla, talán még kedvet is kapnék hozzá. A filmet a Summit Entertainment adja ki és az idei Comic-Con-on mutatkozott be nekünk. A főbb szerepeket Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Rachel Taylor, Max Minghella és Joel Kinnaman happolták el, a rendező kilétéről pedig annyit érdemes tudni, hogy Chris Gorak részt vett olyan klasszikusok megalkotásában, m int a Tombstone, a Rosewood, a Harcosok klubja vagy épp a Félelem és reszketés Las Vegasban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.