Hirdetés

Elkészül a klasszikus horror, A légy remake-je

|

A légyszörnyeteggé váló tudós története újra zümmögve száll rá a mozivászonra. A mára klasszikussá vált film remake-jéhez már a rendező és a forgatókönyvíró is kéznél van.

Hirdetés

Az 1986-os A légy már maga egy remake volt, ami Kurt Neumann azonos című 1958-as horrorfilmje alapján készült, David Cronenberg 21 éves alkotásának maszkmestereit még Oscar-díjjal is jutalmazták érte. A 20th Century Fox már egy ideje gondolkozik azon, hogy leporolja a filmet, de csak mostanra ért a megvalósítás szakaszába az ötlet.

Hirdetés

A rendezői székbe J.D. Dillard került, aki a Sleight mágikus gengszterfilmjével több fesztiválon is hatalmas sikert ért el. Emellett a forgatókönyvön is dolgozni fog Alex Theurer segítségével, akivel a Sleight történetét is papírra vetették. A páros számára remek lehetőség lesz A légy, hogy berobbanjanak Hollywood világába, már ha egy ilyen témában is tisztességes munkát végeznek.

Szerintetek érdemes újra feldolgozni A légy c. filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.