Hirdetés

A Lionsgate bekebelezte a Summit-ot

|

A Lionsgate stúdió rekord összegért tette rá a kezét a Summit Entertainment-re, de mégis jól járt, hiszen olyan szériák jogai kerülnek így hozzá, mint az Alkonyat vagy épp Az éhezők viadala.

Hirdetés

A Lionsgate egészen pontosan 412,5 millió dollárt fizetett a Summit Entertainment bekebelezéséért, ami lényegében annyit jelent, hogy a felvásárolt stúdió összes filmjének joga az új tulajdonoshoz kerül. Ennek értelmében a Lionsgate olyan nevekkel lett gazdagabb, mint az Alkonyat részek, Az éhezők viadala, a Warm Bodies, a Step Up 4, Az Enders Game, a Red 2, a The Impossible, a The Perks of Being a Wallflower, a The Cold Light of Day, a Borotvaélen, az Elveszett, vagy éppen a Now You See Me.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.