Hirdetés

A Lionsgate ezzel készül a Comic-Conra

|

Július 20-án ismét megrendezésre kerül a San Diegoi Comic-Con ahol a Lionsgate stúdió is tiszteletét teszi, ráadásul betekintést enged két hamarosan debütáló filmjébe is.

Hirdetés

Új anyagokat láthatunk majd Az éhezők viadala: Futótűzből, melynek főbb szerepeiben Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és Liam Hemsworth vannak. További a stúdió kiviszi az Én, Frankeinstein című filmjét is, melyben olyan sztárok szerepelnek, mint Aaron Eckhart, Yvonne Strahovski és Bill Nighy. Az ígéretek szerint a show alatt egy új, exklúzív Az éhezők viadala előzetes fog debütálni, valamint az Én, Frankeinstein is eddig nem látott képkockákat mutat majd meg magából. Az éhezők viadala: Futótűz 2013 november 21-én érkezik a mozikba, az Én, Frankeinstein pedig 2014 január 24 debütál az Államokban, magyar bemutatóról még nem tudunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.