Hirdetés

A Lionsgate már készíti elő a Borderlands filmet

|

Hirdetés

A Borderlands egy olyan posztapokaliptikus feelinggel megbolondított sci-fi játék, mely nem kis kanállal meri az őrületet, az akciót, a fantáziadús helyszíneket, és minden olyan elemet, amire a Mad Max a Firefly-jal egyetemben elismerően bólogatna. A története egy Pandora nevű sivatagos bolygón játszódik, ahol egy hatalmas földönkívüli faj maradványai található meg, ami különleges erővel ruházza fel megtalálóját. A megszerzéséért folyt küzdelem lázadásba csap át, és tagjává válunk egy kis csapat kívülállónak, akiknek le kell győzniük Smilin Jack-et, és a gonosz Hyperion Corporation-t. A játék bővebb tartalmát itt találjátok. https://www.youtube.com/watch?v=v3ZWbpce_Os A Lionsgate volt az a szerencsés, aki megszerezte a jogokat, és elkészítheti belőle adaptációját a mozivászonra. A produceri munkát Avi Arad és fia fogja vállalni, aki már nevét adta jó (A csodálatos Pókember, A vasember) és rossz filmekhez (Szellemlovas 1-2) is, de reméljük, hogy ezúttal választása az előbbi kategóriába fog esni. A stúdió két feje szerint a Borderlands film nem fogja tűrni a pofonokat, és mindenféleképpen megpróbálják a játék stílusát és attitűdjét legjobb tudásuk szerint visszaadni, ami azért is lehet kihívás, mert a franchise erősen korhatáros. Reménykedjünk, hogy ez ugyanúgy nem jelent majd nekik problémát, mint azoknak, akik a konzolt nyomogatják.   Ti hogy képzelnétek el a Borderlands filmváltozatát, és miket ültetnétek át a játékból?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.