Hirdetés

A Logan az első film, amit idén elküldtek az Oscar-bizottságnak

|

Semmit sem bíz a véletlenre a 20th Century Fox.

Hirdetés

Hamarosan beindul az Oscar szezon, de ez nem azt jelenti, hogy az évnek csupán ezen szakaszában éreznek olyan filmek, amelyek esélyesek az Oscar-díjra. 2017 már eddig is számos olyan alkotást hozott, amelyeken ámultunk és ezek között az egyik kedvencünk kétségtelenül a Logan volt.

Hirdetés

Nem könnyű dolog egy látványos képregényfilmet betuszkolni az Oscar-gálára, főleg, ha az ember egy kicsit többre vágyik a technikai díjaknál. A Logannek viszont minden létjogosultsága megvan ahhoz, hogy ott legyen a legjobbak között, hiszen nem csak szemkápráztató volt, hanem lelkileg is megérintő, amelyet Hugh Jackman és Patrick Stewart alakításainak köszönhetünk. A két színész már az első X-Men filmtől kezdve briliánsan dolgozott együtt, de most jött el az a pont, ahol kettejük remek kémiája a tetőfokára hágott.

A Fox érthető módon azon van, hogy James Mangold filmje megkapja a neki kijáró díjazást, így a Deadline információi szerint ők az első stúdió, akik már kiküldték a DVD-ket az Oscar-gála szavazóbizottsága számára. Reményeik szerint a színészek elismerése mellett a Logan a legjobb film kategóriában is indulni fog, amelyet már a Warner Bros. is kinézett magának egy másik képregényfilmmel, a Wonder Womannel. Vajon a következő Oscar-díjátadó elhozza azt a pillanatot, amikor az Akadémia fejet hajt egy képregényadaptáció előtt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.