Hirdetés

A Lucifer utolsó évadában egy musical epizód is helyet kap

|

Dalra fakad az Ördög?

Hirdetés

Nemrég írtuk meg, hogy a Lucifer hamarosan induló ötödik és egyben utolsó évadában a 24 című sorozatból ismert Dennis Haysbert a címszereplő édesapját, vagyis Istent fogja megjeleníteni a képernyőn, most pedig egy újabb izgalmas részlet került leleplezésre.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly számolt be róla, hogy az évad tizedik része egy teljes értékű musical epizód lesz "Bloody Celestial Karaoke Jam" címen, amelyben több zeneszám is helyet kap - mindezt azután, hogy ugyanezen évad negyedik része a negyvenes évek noir hangulatát fogja megidézni, és két zenés előadásnak is szem- és fültanúi lehetünk majd benne. Mivel a Luciferben már a kezdetektől meghatározó szerepet játszik a zene és annak jelenléte, Ildy Modrovich és Joe Henderson showrunner-páros régóta szeretett volna előállni egy musicales epizóddal, de elmondásuk szerint kivárták a pillanatot, míg a történet is indokolta azt.

Az ötödik évad két részletben érkezik valamikor idén a streamingszolgáltató kínálatába - először nyolc epizód válik elérhetővé a platformon, majd következik egy rövid szünet, és utána kapjuk meg a maradék nyolc részt, köztük az ominózus musical epizóddal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.