Hirdetés

A Mad Max folytatása nem a Wasteland lesz!

|

Hirdetés

Ki ne hallott volna már mostanra az idei év csiszolatlan gyémántjáról, a Mad Max: A harag útjáról (Mad Max: Fury Road). A film, mely idén májusban robbant be a mozikba, és szó szerint letarolt mindent (főleg az elmúlt évek akciófilmjeit), ami az útjába állt. A címe ellenére a filmben főszereplőkent szerepelt Charlize Theron karaktere, Furiosa, aki nagyban hozzájárult, hogy a film nem csak kritikailag lett hatalmas siker, de emellett több mint 374 millió dollárt keresett világszerte a Warner Bros.-nak. A rendező George Miller már utalt a terveire egy potenciális folytatás formályában, és bár próbálta magát tartani a terveihez, most mégis néhány új információval állt elő. Miller elmondta a sajtónak, hogy további forgatókönyveket már megírta egy esetleges folytatáshoz, amelyek közül az egyiket a Wasteland címmel illetett még az év elején. Azonban most a Deadline-nak elárulta, ez csak egy munkacímet takar a projektnek, vagyis a végleges név valószínűleg nem ez lesz.

Minél többet találgattok arról, hogy mi folyik épp, én annál jobban próbálom meg elkerülni, hogy valamilyen spoilert mondjak, így azon kapom magam, hogy körbe-körbe beszélek. Tehát a legjobb, ha azt mondom, hogy határozottan még dolgozunk rajta, de még nem vagyunk biztosak semmiben. Valószínűleg nem Wasteland lesz a címe. Ezt csak amolyan munkacímként adtuk neki.
Míg Theron korábban azt nyilatkozta, nem valószínű, hogy visszatér a folytatásban (holott az ő karaktere volt az egyik oka a Harag útja sikerének), még nagyon az elején járunk ennek, így a dolgok még változhatnak. Amit biztosan tudunk, hogy Tom Hardy több filmre írt alá, és maga a rendező is megerősítette ezt. Mint ahogy azt is, hogy Mel Gibson nem fog feltűnni. Ezek a nyilatkozatok reflektálnak arra, amit a közelmúltban mondott Miller. Megemlítette, hogy a viharos sebességgel zajló fejlesztési folyamat során két forgatókönyvet is írt. Míg a stúdióval tárgyalt, nem volt benne biztos, hogy ezek közül melyik fog elkészülni a végén. Azt is mondta, hogy egy speciális effektek nélküli kis filmet szeretne tető alá hozni, mielőtt visszatér a poszt-apokaliptikus sivatagba. Így pontos évet sem tudunk, mikor készülhet el a várva várt folytatás. Azért reméljük, hogy nem kell megint sokat várni, és még ebben az évtizedben nézhetjük Max újabb őrült kalandját.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.