Hirdetés

A magányos lovas - A cowboy tábor

|

Ismét betekinthetünk A magányos lovas kulisszái mögé. Ezúttal megismerhetjük a helyet ahol a filmbéli cowboyok és cowgirlök kitanulták a vadnyugati mesterségeket.

Hirdetés

Legutóbb láthattuk Armie Hammert egy szakadék szélén egyensúlyozni, most pedig abba pillanthatunk bele, hogy főszereplőnk hogyan tanult meg lovagolni, lőni és lasszót hajítani. A magányos lovasban Reid sherriffet egy amerikai őslakos Tonto (Johnny Depp) menti meg, a furcsa páros pedig összefog a törvényen kívüliek ellen. Gore Verbinski filmje július 11-én debütál Magyarországon, főbb szerepekben még Ruth Wilson, Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale és Helena Bonham Carter. A videóért katt tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.