Hirdetés

A magányos lovas írója dolgozik a He-Man filmen

|

Jon Chu (G.I. Joe: Megtorlás) állt még nemrég a He-Man film, "Masters of the Universe" élén, ő azonban időközben kiszállt, de úgy tűnik a Columbia Pictures nem hagyja annyiban a dolgot.

Hirdetés

A hírek szerint Terry Rosio, A magányos lovas és A Karib-tenger kalózai írója leszerződött arra, hogy írjon egy teljesen új szkriptet a Masters of the Universenek, az 1980-as években népszerű játék sorozat, a "Grayskull" nyomán.
Rosio bevonása azt jelenti, hogy a Columbia tényleg komoly reményeket fűz a projekthez. Az, hogy azon olyan karakterek, mint He-Man, Skeletor vagy Man-at-Arms vajon jól néznek-e majd ki a vásznon még a jövő zenéje. De ha azt figyelembe vesszük, hogy a film már egy évtizede tolódik, akkor arra következtethetünk, hogy a stúdió is aggódik a sikerességével kapcsolatban. Egyenlőre annyit tudunk tenni, hogy várjuk a további fejleményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.