Hirdetés

A magányos lovas - Karakterposzterek

|

A két főszereplő, Johnny Depp és Armie Hammer megkapták már a maguk plakátját, de a mellékkaraktereknek is kijár a figyelem, egybegyűjtöttük hát nektek az eddig kiadott anyagokat.

Hirdetés

Az idei év egyik legrizikósabb filmjét köszönhetjük A magányos lovas (The Lone Ranger) személyében, amellyel a Disney legalább olyan könnyen befűrödhet, mint tavaly a John Carterrel. A huorral megfűszerezett kaland és akciófilm keverékében egy maszkos hős újjászületését meséli el. Egy indián harcos, Tonto osztja meg velünk a történetet, hogy hogyan változott át a törvény embere, John Reid az igazság megtestesítőjévé. Főbb szerepekben Johnny Depp, Armie Hammer, Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson és Helena Bonham Carter. A magyar premier július 4. Reméljük a legjobbakat.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.