Hirdetés

A majmok bolygója 2 - Tervek a folytatáshoz

|

Vicces kimondani, mikor egy előzményfilmnek van folytatása, de Rupert Wyatt nem poénból nyilatkozta eme hírt, hanem nagyon is komolyan gondolja a majmok későbbi visszatérését.

Hirdetés

"Forradalmat hoz a fejlődés" - reklámozza a hivatalos hazai A majmok bolygója: Lázadás plakát, de meddig tart a fejlődés és Rupert Wyatt, valamint tehetséges bandája egy második előzményfilmben tovább követheti az emberi tulajdonságokat birtokló majmok fejlődését? Külföldön sikeres rajtott vett a film így annak rendje és módja szerint máris szóba került a folytatás: Wyatt elmondta, hogy tervei alapján 8 évvel járnánk a Lázadás cselekményei után és a majmok háborúban állnak az emberekkel, fiatal katonáik épp ugyanazt érzik, mint az emberek frissen besorozott bakái. Bemutathatnák a majmok másoláson alapuló kultúra-kialakítását, hogyan fejlődnek magasabb szintekre az embereket tanulmányozva. A folytatásban az emberek a föld alá szorulhatnak és itt próbálnak meg túlélni, valamiféle ellenállást tanúsítani az elnyomó emberszabásúak ellen, de a felszínt csak gázmaszkban közelíthetnék meg a vírusok miatt. A Majmok bolygója 2 még nem kapott engedélyt a 20th Century Fox-tól, de ez bármikor megtörténhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.