Hirdetés

A majmok bolygója 2-3 - Andy Serkis visszatér!

|

A legendás színészt ritkán láthattuk teljes valójában a vásznakon, mégis ódákat lehet zengeni képességeiről: ő King Kong, Gollam és Caesar megformálója is és utóbbi kettőként még visszatér!

Hirdetés

Az augusztusban bemutatott film a nyár egyik legjobbja volt mind minőségre, mind szórakozási faktorra tekintve egyaránt, mi is megadtuk neki a megérdemelt 90%-ot. A stúdió érthető módon addig üti a vasat, amíg csak meleg ezért berendelt több (egyelőre megnevezetlen számú) folytatást, amelyekre a legfrissebb hírek szerint Andy Serkis annak rendje és módja szerint alá is írt. A 20th Century Fox által prezentált második és valószínűleg harmadik részben tehát Caesar képében ismét visszatér Serkis, lesz munkájuk a WETA-s srácoknak is, és a pletykák szerint James Franco, valamint Freida Pinto sem lesz távol a stábtól. Aminek még javában örülhetünk, hogy nem csak a főszereplő, de az előző rész rendezője és producere is ugyanaz marad, tehát Rupert Wyatt újra dirigál, Rick Jaffa és Amanda Silver pedig producerkedik. Fontos még megemlíteni azt is, hogy Andy Serkis-t a stúdió szeretné nevezni a 2012-es Oscar-gálára, a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában. Üröm az örömben, hogy az Akadémia általában nem szokta kedvelni a motion-capture technológiával életre keltett figurák mögött megbúvó színészeket, reméljük most kivételt tesznek mert Serkis megérdemli!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.