Hirdetés

A majmok bolygója: Lázadás 2 - A lehetséges rendezők listája

|

Miután Rupert Wyatt otthagyta A majmok bolygója: Lázadás folytatásának a fedélzetét a stúdió szorítása miatt, a 20th Century Fox rögtön lehetséges utód után kezdett kutakodni.

Hirdetés

A Dawn of the Planet of the Apes névre hallgató folytatásban visszatér Andy Serkis Caesar szerepében, de valószínűleg újra láthatjuk majd James Franco és Freida Pinto karakterét is. De vajon ki fogja őket vezényelni Rupert Wyatt helyett? A Deadline tudni véli, hogy a következő rendezők vannak "versenyben" a Dawn of the Planet of the Apes rendezői székéért: Matt Reeves (Cloverfield, Engedj be), J Blakeson (The Disappearance of Alice Creed), Juan Carlos Fresnadillo (Betolakodók, 28 héttel később) és Jeff Nichols (Take Shelter, Fegyverek és emberek). A stúdió listájának élén állítólag Matt Reeves áll, de a felsorolt rendezők a közeljövőben találkoznak a Fox gyártási vezetőjével, bizonyos Emma Watts asszonnyal, aki megpróbál majd valamelyikükkel zöldágra vergődni. A stúdió továbbra is elégedett Rick Jaffa és Amanda Silver forgatókönyvévvel (ők írják a Jurassic Park 4 szkriptjét is), egy tehetséges rendező megszerzésével pedig már indulhat is a forgatás, hogy tartani tudják a 2014. május 26-ra kitűzött dátumot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.