Hirdetés

A majmok bolygója: Lázadás 2 - Hogyan alakul a sztori?

|

A 20th Century Fox már egy ideje készíti elő A majmok bolygója folytatását, a Dawn of the Planet of the Apes-t, amelynek forgatása 2013. márciusában kezdődhet.

Hirdetés

Azt már tudjuk korábbról, hogy James Franco és Freida Pinto is visszatérnek korábbi szerepeikben, illetve Andy Serkis ismét magára ölti a motion capture ruhát, hogy általa újra életre keljen Caesar, a majmok ura. Eddig nem volt róla információink, hogy miképpen folytatódhat A majmok bolygója: Lázadás története, de most kiderült és már olvashatjátok is: "A Dawn of the Planet of the Apes folytatja a történetet, az ultraintelligens majom, Caesar (Andy Serkis) vezetésével lassan megbukik az emberi civilizáció. Miután a majmok kitörtek a létesítményből, a vírus világszerte kitör és az emberi társadalom összeomlását okozza. Az új film a következő szintre emeli a történetet, amelyben a majmok új szerepben jelennek meg, mint a társadalom új uralkodói." Bár Rupert Wyatt nem tér vissza a rendezői székbe, helyét Matt Reeves (Cloverfield, Engedj be) vette át és a film 2014. május 23-án mutatkozhat be a nagyérdeműnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.